Sport Eden Beroun

Anketa

Postoupí naše oba dva mužské týmy i tento rok?

Ne (53%)

Ne

Ano (47%)

Ano

Počet hlasů: 6104

Poslední zápas

Není vybráno družstvo.

Reklama


banner

banner

banner

banner

Florbalový oddíl Sport Eden Beroun

Vítejte na stránkách berounského florbalového oddílu Sport Eden Beroun
Turnaj Dorostu 30.3 Zličín
30.03.2014

Dnes vyrazil náš florbalový dorostenecký oddíl k předposlednímu turnaji ligové soutěže 2013/2014 tentokrát do pražského Zličína.

Sestava pro tento turnaj byla

Bobok Tomáš, Záveský Filip, Šebek Jan, Váňa Tomáš, Bobok Ondřej, Nejepsa Patrik, Hrubeš Josef, Resl Jan, Rada Lukáš, Verner Filip

Hned na úvod nás čekal velmi kvalitní soupeř FBŠ Bohemians Praha.  Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Přestože byl soupeř takticky a herně vyspělejší, dařilo se nám ho nepouštět do koncovky a poměrně často ohrožovat jeho branku. V čase 6:33 první třetiny vstřelil vedoucí branku na 0:1 „edenský klenot“   hráč s číslem 39 Tomáš Váňa. Náskok se nám ale příliš dlouho udržet nepodařilo a po chybě v obraně, kterou soupeř okamžitě potrestal jsme inkasovali na 1:1. Do druhé třetiny si naši hráči snažili přenést to nejlepší z té první. Což se dařilo. Napadali jsme rozehrávku soupeře, dostávali se do šancí a nevypouštěli jsme ani jeden jediný souboj.  Bohužel nás ale oslabilo vyloučení hráče s číslem 55 Filipa Vernera. Nikdo mu, však neměl za zlé, že se faulu dopustil, jelikož tak zabránil přímé přihrávce před bránu. Soupeř přesilovou hru využil a tak v čase 3:35 vedli rozdílem jedné branky 2:1. Za účelem vyrovnání jsme byli nuceni otevřít hru. Opět jsme měli několik velmi dobrých šancí po střelách Tomáše Váni, Patrika Nejepsy, Filipa Vernera nebo například Jan Resla, žádná z těchto šancí však nevedla ke gólu. Naopak jsme opět inkasovali po rychlém brejku, který následoval z naši střeli. Bohemians tak navýšili svůj náskok na 3:1 a po té naší rozhozené obraně přidali ještě jeden v čase 9:42 a už to bylo 4:1. Netrvalo ale dlouho a po proměněné přesilové hře snížil Filip Záveský střelou do prázdné brány po krásné akci Patrika Nejepsy a Tomáš Váni na 4:2. Byli jsme však stále nuceni dohánět a hrát dopředu. Náš soupeř naopak mohl hrát v klidu a jen čekat na naše chyby což se mu závěrem druhé třetiny povedlo, když zvýšil náskok na 5:2.  

 Do třetí třetiny jsme nastupovali s velkým odhodláním. Naši hráči projevili velký charakter a zápas stále nevzdávali. Bylo tu opět několik velmi slibných příležitostí, které však naneštěstí brankou neskončili. Největší šance na to dohnat soupeřův náskok měl Filip Verner v čase 2:04 třetí třetiny při trestném střílení , které se mu ale nepodařilo proměnit. Začali hrát nervy a Ondřej Bobok si musel jít odpočinout na trestnou lavici a tak jsme dostali konečnou 6 branku.  

 Do konce zápasu bojovali naši hráči jako vlci, vítězství se jim sice nepodařilo získat, za to ale získali respekt soupeře a diváků, kteří po zápase uznali naší kvalitu, houževnatost a charakter. Čili sláva vítězům, ale „opravdu“ čest poraženým!!

V druhém zápase nás čekal soupeř z opačné příčky tabulky a to FBC Barracudas Slaný. Do tohoto zápasu vstoupili naši hoši jako hladoví lvi. Už v čase 2:38 jsme vedli rozdílem tří branek díky střelám Tomáše Váni a Filipa Záveského. Celou třetinu jsme byli všude dřív než soupeř a aktivitou na hřišti jsme dosáhli další branky závěrem této třetiny po střele Tomáš Váni.  V druhé třetině jsme opět dominovali a náš brankostroj se ne a ne zastavit. Po krásných akcích padali ještě krásnější branky. Góly dávali: Jan Resl, Pepa Hrubeš, Tomáš Váńa, Bobok Ondřej, Filip Záveský. Dalo by se říct, že třetí třetinu bylo na hřišti už jen jedno družstvo. Téměř jsme soupeři nepůjčili balónek a přidávali jednu branku za druhou. Ve třetí třetině se ještě trefili: Tomáš Váńa, Filip Verner a Lukáš Rada. Konečný výsledek se tedy zastavil na 15:0 ve prospěch Sport Eden Beroun!

Kluci dnes předvedli opravdu dobrý výkon a zaslouží si velkou pochvalu. Celý kádr hrál nejlépe jak dokáže. Velmi se mi líbilo trio starších žáků (Filip Záveský, Patrik Nejepsa, Tomáš Váňa), kteří byla na hřišti velmi produktivní a ve kterých vidím velkou budoucnost. Moc hezky se ukázali i naši noví hráči, kteří si rychle našli místo v týmu a předvádějí standartně velmi slušné výkony. Mám na mysli Lukáše Radu, Pepu Hrubeše a Honzu Resla. Poslední dva zmiňování budou příští rok již nastupovat za kategorii mužů a věřím, že se neztratí ani tam! Nemůžu ale vynechat ani skvělého brankáře Tomáše Boboka, který svůj tým vždy podrží spolu s nebo obranou  Honzy Šebka a Ondřeje Boboka.  Velkým hnacím motorem týmu, však stále zůstává kapitán týmu Filip Verner s kterým přichází na hřiště síla, bojovnost a rychlost. Občas je sice něčeho příliš, ale věřím, že je to dočasné a že se to jednou naučí ovládat.

 

Hoši děkujeme!!

Lukáše Dominguez
trenér dorostu

...zpět...

Kalendář

duben 2024
18152229
29162330
3101724 
4111825 
5121926 
6132027 
7142128 

Tabulka soutěže


    Není vybráno družstvo.

Pošlete vzkaz


Chcete něco vzkázat našemu teamu nebo ho pozvat na utkání­?

Galerie


předchozí­další